O NAMA

Ordinacija

Jedna od prvih privatnih ordinacija u Splitu, otvorena godine 1971., opremljena najsuvremenijim stomatološkim uređajima, smještena u prizemnom prostoru ugledne kuće na samom uglu Vukovarske i Držićeve ulice (Prva zona grada Splita). U ordinaciju se ulazi iz Držićeve ulice. Ispred čekaonice, na čijim zidovima su ulja poznatih hrvatskih slikara, je odmorište sa cvijećem, klupom i umjetnički isklesani vijenac zdenca iz davnih vremena. Iz čekaonice se na poziv jedne od triju medicinskih sestara ulazi u ordinaciju onog stomatologa kojeg je pacijent odabrao kao svog liječnika.

Od godine 1993. Ordinaciju zajedno s dr. Mašom Perković vodi dr. Ante Perković, vrlo afirmirani stomatolog, nastavljač obiteljske stomatološke tradicije.

Ordinacija pruže pacijentima svekolike stomatološke usluge, najsuvremenije protetske, fiksne i mobilne, radove. Za tu svrhu surađuje s najboljim tehničarskim radionicama koje su specijalistički ovladale uporabom svih materijala koje pozna svjetska stomatološka praksa.

Dugogodišnja tradicija Ordinacije Perković i ugled koji ona uživa u Hrvatskoj potpora su pacijentu za njegova očekivanja da će upravo u toj Ordinaciji biti uspješno sanirani svi njegovi stomatološki problemi i da će funkcionalnost radova rezultirati i autentičnim estetskim dojmom.

Naručiti se možete telefonom, faxom i e-mailom. Govorimo engleski.

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/