O NAMA

Ordinacija

Jedna od prvih privatnih ordinacija u Splitu, otvorena godine 1971., opremljena najsuvremenijim stomatološkim uređajima, smještena u prizemnom prostoru ugledne kuće na samom uglu Vukovarske i Držićeve ulice (Prva zona grada Splita). U ordinaciju se ulazi iz Držićeve ulice. Ispred čekaonice, na čijim zidovima su ulja poznatih hrvatskih slikara, je odmorište sa cvijećem, klupom i umjetnički isklesani vijenac zdenca iz davnih vremena. Iz čekaonice se na poziv jedne od triju medicinskih sestara ulazi u ordinaciju onog stomatologa kojeg je pacijent odabrao kao svog liječnika.

Od godine 1993. Ordinaciju zajedno s dr. Mašom Perković vodi dr. Ante Perković, vrlo afirmirani stomatolog, nastavljač obiteljske stomatološke tradicije.

Ordinacija pruže pacijentima svekolike stomatološke usluge, najsuvremenije protetske, fiksne i mobilne, radove. Za tu svrhu surađuje s najboljim tehničarskim radionicama koje su specijalistički ovladale uporabom svih materijala koje pozna svjetska stomatološka praksa.

Dugogodišnja tradicija Ordinacije Perković i ugled koji ona uživa u Hrvatskoj potpora su pacijentu za njegova očekivanja da će upravo u toj Ordinaciji biti uspješno sanirani svi njegovi stomatološki problemi i da će funkcionalnost radova rezultirati i autentičnim estetskim dojmom.

Naručiti se možete telefonom, faxom i e-mailom. Govorimo engleski.