STERILIZACIJA

POŠTOVANI KORISNICI USLUGA ORDINACIJE DR. PERKOVIĆ

Sa velikom radošću i ponosom Vas možemo obavijestiti da smo u našoj ordinaciji razvili kompjutersku aplikaciju kojom pratimo sterilizaciju stomatoloških instrumenata od njihova pranja, sata i datuma sterilizacije do sata i datuma izdavanja svakog pojedinog instrumenta. Pritom je, što je osobito važno, u aplikaciji uneseno i ime pacijenta za čiju stomatološku obradu je korišten dotični instrument. Nakon obavljene usluge, pacijent dobiva ispis korištenih sterilnih instrumenata.

S ponosom ističemo da je ovakvo beskompromisno praćenje sterilizacije i izdavanja instrumenata iznad standarda svjetske medicinske prakse, što je jasno već i po tome da još uvijek nije predviđeno zakonom Republike Hrvatske i propisima EU. Stoga se nadamo da će ovaj rezultat naših nastojanja za maksimalnom sigurnošću i kvalitetom stomatoloških intervencija u našoj ordinaciji s vremenom biti prepoznat od svekolikih medicinskih ustanova, te da će kao takav biti ugrađen i u propise EU o sigurnosti sterilizacije, što bi obvezivalo i zakonske odredbe RH.

Na kraju nam ostaje zaključiti: Činom odabira naše ordinacije odabrali ste sigurnost za sebe i svoju obitelj. Ali ne samo to, Vi ste odabrali ordinaciju čije osoblje prati sve svjetske stomatološke dosege i pribavlja najmodernije aparature za brze i sigurne intervencije u Vašim ustima, ordinaciju koja i sama sudjeluje u nadograđivanju postojećih svjetskih stomatoloških standarda.

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/